Menukaart

Voorgerechten

 
  euro 
Forel op eiken- en beukenhout gerookt met wasabi mayonaise, gemengde sla, Japanse wakamē salade en aardappelsalade 9,25
Grote garnalenstaarten, gebakken in knoflookolie, geserveerd op een Grieks pitabroodje met knoflooksaus  9,75
Huisgerookte eendenborst met frambozendressing en geroosterde en geroosterde pitjes  10,50
Rundercarpaccio met Reypenaer kaas v.s.o.p basilicumdressing   9,50
Witlof salade met appel, sinaasappel, gebrande noten en blauwe schimmelkaas, geserveerd op een pappadum 8,00
   

Soepen

 
   
Tomatensoep met basilicum en crème fraîche  5.50
Paddenstoelensoep met een vleugje kaneel  6,00
   

Hoofdgerechten

 
   
Huis gemaakte hamburger op een Toscaans broodje   11,50
Gepaneerde visfilet van witvis   14,50
Schnitzel gesneden van de achterham   15,00
In rode wijn en wildkruiden gemarineerde en gebakken zwijnshaas (serveer tip: paddenstoelensaus) 17,00
Spinazie quiche met mozzarella  15,00
Kogelbiefstuk van het rund, na de ossenhaas het meest malse stuk vlees van het rund (serveertip: rode wijn saus) 17,00
Stoofschotel van hert met paddenstoelen en vossenbessen, geserveerd met aardappelpuree   18,00
Op de huid gebakken wilde zeebaarsfilet 18,50
Biefstuk van de haas van het Black Angus rund (serveertip: rode wijn saus)  22,00
Noordzeetong in roomboter gebakken, geserveerd met de bakboter 30,50
Al onze hoofdgerechten worden standaard geserveerd met verse frites, sla en aardappelsalade  
   

Sauzen, aardappelen en groente

 
   

Mayonaise € 0,50
Kruidenboter € 0,75
Ravigottesaus € 1,00
Peperroomsaus € 2,00
Paddenstoelensaus € 2,50
Witte wijnsaus € 2,25
Rode wijnsaus € 2,50

 

Gemengde sla € 1,25
Appelcompôte € 1,25
Frites € 2,00
Gebakken aardappelen € 2,50
Gegratineerde aardappelen € 2,75
Gebakken champignons € 1,25
Gebakken uien € 1,00
Seizoen groente (warm) € 2,50

 
   

Nagerechten

 
   
Warme kersen in een gesuikerd bladerdeegbakje met roomijs en slagroom   7.75
Huisgemaakte apfelstrudel met slagroom en kaneel roomijs  7,00
Winter parfait met de warme smaken van glühwein,  steranijs, kaneel en sinaasappel   7,50
Bosvruchten kwarktaart met bosvruchten en bosbessen sorbetijs 7,50
Tiramisu uit eigen keuken met vanille roomijs en slagroom  7,00
Irish coffee 6,25
   

Digestief of likeurtje

 
   

Remy Martin v.s.o.p. - €  5,75
Tia Maria - €  3,60
Grand Marnier - €  4,35
Dom benedictine - €  4,35
Cointreau - €  4,35
Drambuie - €  4.35
Licor 43 - €  3,60