Menukaart

Voorgerechten

 
  euro 
Forel op eiken- en beukenhout gerookt, geserveerd met mierikswortelsaus 9,25
Zomerse makreelsalade en zachte geitenkaas 8,50
Serranoham met meloen en geroosterde pompoenpitjes 8,75
Rundercarpaccio met Reypenaer kaas v.s.o.p basilicumdressing   9,50
Bietensalade met appel, rode ui, geitenkaas, croutons en aardappel 8,00
   

Soepen

 
   
Mosterdsoep met prei en spekjes ( zonder spekjes vegetarisch ) 5,50
Tomatensoep met basilicum en crème fraîche  5.50
Romige champignonsoep met lente-ui   5,50
   

Hoofdgerechten

 
   
Huis gemaakte hamburger op een Toscaans broodje   11,50
Gepaneerde visfilet van witvis   13,50
Schnitzel gesneden van de achterham   14,00
Varkenshaas, mals en mager stukje varkensvlees 15,50
Spinazie quiche met mozzarella  14,50
Kogelbiefstuk van het rund, na de ossenhaas het meest malse stuk vlees van het rund 16,00
Runderstoofpotje met ui, champignons, rode wijn en kasteelbier geserveerd met aardappelpuree  16,00
Biologische zalm, gebakken op de huid 17,50
Biefstuk van de haas van het Black Angus rund   21,00
Noordzeetong in roomboter gebakken, geserveerd met de bakboter 29,50
De hoofdgerechten worden met een bijpassend garnituur geserveerd  
   

Sauzen, aardappelen en groente

 
   

Mayonaise € 0,50
Kruidenboter € 0,75
Ravigottesaus € 1,00
Peperroomsaus € 2,00
Champignonroomsaus € 2,25
Witte wijnsaus € 2,25
Zigeunersaus € 2,25

 

Gemengde sla € 1,25
Appelmoes € 1,25
Frites € 2,00
Gebakken aardappelen € 2,50
Gepofte aardappelen € 2,50
Gebakken champignons € 1,25
Gebakken uien € 1,00
Seizoen groente (warm) € 2,50
Boerengarnituur € 3,00

 
   

Nagerechten

 
   
Warme kersen in een gesuikerd bladerdeegbakje met roomijs en slagroom   7.75
Karamelparfait met karamelsaus en slagroom  7,00
Roomijs met banaan, chocoladesaus en slagroom   6,00
Aardbeienkwarktaartje met vanille roomijs, verse aardbeien en slagroom 7,50
Klassieke sorbet van vanille roomijs met uitsluitend vers fruit, aardbeiensaus en slagroom  6,00
Irish coffee 6,25
   

Digestief of likeurtje

 
   

Remy Martin v.s.o.p. - €  5,75
Tia Maria - €  3,60
Grand Marnier - €  4,35
Dom benedictine - €  4,35
Cointreau - €  4,35
Drambuie - €  4.35
Licor 43 - €  3,60